SMØRBLØDE LAMSELÅR

SMØRBLØDE LAMSELÅR

Smørbløde lamslår


For et par uger siden modtog jeg nogle lækre produkter fra Vild – Nordisk Natur. En Havtorn Barrieresalve og en Hybenkerne Badeolie. Produkterne er økologiske og består blandt andet af udtræk fra nordiske blomster og urter. 

 

Barrieresalven har vi brugt dagligt – ofte to gange – til Viggas tørre underlæbe og huden omkring. Siden vinter har hun været meget tør og ofte med små sår. Jeg ville egentlig have delt nogle før- og efterbilleder, da forskellen er til at få øje på, men jeg har helt glemt at forevige de meget tørre og sprukne læber. Jeg har dog et enkelt efterbillede. Pt. er hun nærmest helt sluppet af med alt det tørre, og som hun selv siger, når jeg smører hende med salven: “Mor, den er virkelig blød.” Jeg bruger den selv som læbepomade; ret luksus og ret lækker! 

Badeolien har vi brugt til Wilfreds bad. Han har døjet en del med børneeksem, da han var spæd. Han er heldigvis ovre det værste med sine snart 3 år, men han døjer stadig med tørhed og små knopper. Badeolien har vi dryppet i badet, og den har mine varmeste anbefalinger. Den er så lækker og fedter ikke. Dagen efter et bad med badeolien i er han så blød og lækker, at man skulle tro, han havde sovet indpakket i bodylotion og vitawrap 😉 Havde jeg et badekar i voksenstørrelse, havde jeg selv dryppet lidt i vandet. Det må jeg have tilgode. 

Udover at Vild’s produkter udelukkende indeholder økologiske, gode sager, er emballagen lige i øjet, hvis du spørger mig. Salven kommer i en lille glaskrukke med låg og olien kommer i en lille glasflaske med pipette. Lige til at dosere. Alle produkterne kommer fint pakket ind i små stofposer, og det hele emmer af kvalitet og nordisk æstetik. Selvom glas måske ikke går hånd i hånd med små børn, så gør det altså noget ekstra godt for helhedsintrykket, og de pynter på ethvert badeværelse. 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.